InterMedia

- InterMedia -

Fuqizojmë te ardhurat tuaja!


PMS Program Hoteli. Motor Rezervimesh. Menaxher Kanalesh. Marketing.
Faqe Interneti. Domain. Hostim.

Kualitete te larta / Kompani Marketingu, Sherbime informatike dhe zhvillim softueresh.Rreth nesh

InterMedia ShpK

InterMedia Shpk filloi te operoje në vitin 2006 si agjencia e parë e marketingut dixhital e fokusuar në rritjen e industrisë së turizmit në Shqipëri, duke promovuar kete vend si një destinacion të ri në tregun global të turizmit. Ne kemi zhvilluar platforma të ndryshme për të rritur rezultatet në sektorin e turizmit dhe për të ndihmuar bizneset ne mbështetjen se si të përdorin të gjithë ekstranetin global OTA dhe gjithashtu softueret tanë të menaxhimit bookerspro.com, allbookers.com, hotelschecking.com.

Si agjenci, misioni ynë është të ofrojmë shërbime të marketingut dixhital për të sjellë dixhitalizimin në cdo biznes. Ne kemi një përvojë shumëvjeçare dhe një staf zhvillues në profesion dhe ekspertë nga përvoja. Çdo ditë ne zgjerojmë njohuritë tona në mënyrë që të zhvillojmë strategji më të mira dhe të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë.


Mëso më shumë
 

Shërbimet tona

AVANTAZHET E Channel Manager

Intermedia ju ofron➲

Bookerspro.com

Bookerspro.com është i vetmi sistem për të menaxhuar të gjitha OTA nga një hyrje, e cila ndryshon tarifat dhe disponueshmërinë në çdo kohë. Bëni përditësime të menjëhershme. Softueri ynë i Menaxhimit të Sistemit ju mundëson të rrisni shitjet dhe vlerën e biznesit tuaj në internet.

Menaxhimi i Sistemit

Operacionet ditore

Analiza dhe raporte

Lexo më shumë

Sistemi i menaxhimit të kanaleve

Midis shumë veçorive të sistemit tonë të menaxhimit të kanaleve në kohë reale, ai ofron gjithashtu përditësime të njëkohshme.Sistemi ofron mjetet për të rritur rezervimet tuaja dhe një panel intuitiv për t'i menaxhuar të gjitha.

Rrisni shitjet tuaja

Kurseni kohe

Thjeshtoni procesin e rezervimit

Lexo më shumë

Prezencë maksimale

Reklamoni biznesin tuaj në një audiencë më të gjerë lokale dhe ndërkombëtare në internet përmes lidhjeve të Sistemit të Menaxhimit me agjencitë e udhëtimit në internet (OTAs), Sistemin Global të Shpërndarjes (GDS), portat e pagesave dhe aplikacionet e tjera të rezervimit.

Maksimizoni rezervimet

Rritni shpejtësinë e pagesës

Rritni sigurinë

Lexo më shumë

Menaxhimi kudo dhe kurdo.

Me Bookerspro.com do të jeni gjithmonë përpara konkurrentëve tuaj sepse do të ndryshoni gjithçka në kohë reale dhe mund të analizoni të gjitha detajet me Sistemin e Menaxhimit.

Prezencë e lartë

Rritja e rezervimeve

Analizë e detajuar

Lexo më shumëPLANET E ÇMIMEVE TË WEBSITEVE

ZGJIDHNI WEBSITE TUAJ

Web Base

149

Dizajni Bazik

Mobile Responsive

Logo Biznesi

Webmail falas

250 MB of hapësirë ​​ruajtëse

250 MB Bandwidth

SEO

Web Standard

219

Dizajni Standard

Mobile Responsive

Slider Revolution

Logo Biznesi

2+ Webmails

500 MB hapësirë ​​ruajtëse

500 MB Bandwidth

SEO

Web Business

289

Dizajni Professional

Mobile Responsive

Slider Revolution

Logo Biznesi

2+ Webmail

1 GB of hapësirë ​​ruajtëse

SEO + 10+ Web Faqe

E-Commerce

489-889

Dizajni E-commerce

Produkte të shumëta

Mobile Responsive

Slider Revolution

Logo Biznesi

2+ Webmails

SEO + 1 GB hapësirë

Na kontaktoni!

Merrni rezervime direkte në internet nga çdo platformë.
Ne jemi të përkushtuar të krijojmë ndryshime që kanë rëndësi!


Vlerësime

Mijëra klientë që na besojnë ne dhe shërbimet tona