InterMedia SHPK

Channel Manager + Menaxhim dhomash

InterMedia SHPK ka krijuar www.bookerspro.com Channel Manager + PMS Menaxhim dhomash lehteson menaxhimin e dhomave te hotelit duke I sistemuar neper numerat e dyerve pa patur nevojen qe te mbani ndonje regjister. Channel manager PMS dhe menaxhim dhomash eshte nje platforme e domosdoshme ne kete kohe, me rritjen e numrit te rezervimeve ng ate gjitha OTAT globale. Programi i menaxhimit kanalizon te gjitha ne 1 te vetme për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet duke ju reklamuar me se miri objektin tuaj te akomodimit. Pa patur asnje perplasje gjithashtu mundeson dhe lidhje direkte nga website ku mere rezervime me 0% komision nepermjet motorit te rezervimeve. Lidhje two-way XML me kompanite kryesore online. Ne te njejten kohe dergon gjendjen e dhomave, cmimet dhe gjithashtu importon rezervimet ne moment duke mbajtur kalendarin tuaj te perditesuar me ane te ICAL Sync.

Merrni rezervime direkte në internet nga cdo platformë nepermjet Channels.Expert

Mënyra më e thjeshtë për të shitur sa më shumë dhoma.

Bookerspro.com është sistemi i vetëm për të menaxhuar të gjitha OTA-të nga një log-in. Ndryshoni normat dhe disponueshmërinë në çdo kohë. Bëni azhornime të menjëhershme nderkohe qe Softueri ynë i Menaxhimit të Sistemit ju jep mundësi që të rrisni shitjet dhe vlerat e biznesit tuaj online në shumë pak kohë.

Channel manager ofron mundësi të pafundme për të rritur prenotime.

Ndër karakteristikat e shumta të sistemit tonë të menaxhimit të kanalit në kohë reale janë azhornimet e njëkohshme me shumicë që ju vendosin në sediljen e shoferit. Do të keni mjetet për të rritur prenotimet tuaja dhe një pult intuitiv për t’i menaxhuar të gjitha

Vizibilitet Maksimal.

Reklamoni pronën tuaj për një audiencë më të gjerë lokale dhe ndërkombëtare. Mundesuar nepermjet lidhjeve të Sistemit të Menaxhimit me agjencitë e udhëtimit në internet (OTA), Sistemin Global të Shpërndarjes (GDS), portat e pagesave dhe aplikacionet e tjera të prenotimit. 

Menaxhim kudo ndodheni.

InterMedia Shpk ju jep mundesine te mos jeni të kufizuar vetëm para një desktopi që të menaxhoni pronën tuaj. Aplikacioni Mobile Bookerspro.com qe do jetë së shpejti gati do të bëjë të mundur menaxhimin e menjëhershëm të pronës tuaj. Per me teper suporti jone eshte i gatshem 24/7.

Qëndroni përpara konkurrencës tuaj.

Qëndroni përpara konkurrencës suaj duke përcjellur ndryshimet e normës së tyre. Me Bookerspro.com ju do të jeni gjithmonë përpara konkurencës tuaj sepse do ndryshoni çdo gjë në kohë reale dhe mund të analizoni të gjitha detajet me Sistemin e Menaxhimit.

Ne jemi të përkushtuar të krijojmë një ndryshim që ka rëndësi!

Kanalet e Lidhura