Faqe Interneti

PLANET E ÇMIMEVE WEB

ZGJIDHNI WEBIN TUAJ

ZGJIDHNI WEBIN TUAJ InterMedia SHPK me një ekip të pasionuarish në zhvillimin e webeve profesionale në dizajn apo dhe strukturimin e faqeve në internet,ofron shërbime web në mënyrë që të jenë sa më mirë të prezantuar në tregun lokal apo global. Ne jo vetëm zhvillojmë website, por dhe sugjerojmë se si do strukturohet koncepti i ndërtimit të një faqe internet profesionale për biznesin tuaj, gjithashtu ne ofrojme dhe hostim të sigurisë së lart me hapësira te ndryshme dhe certifikata SSL për webin tuaj. Fokusi jonë është cilesia e webit dhe indeksimi në cdo motor kërkimi duke e optimizuar në SEO në mënyrë perfekte fjalët kyce të shërbimeve që ju ofroni në biznesin tuaj. 


Web Base

149

Dizajni Bazik

Mobile Responsive

Logo Biznesi

Free Webmail

250 MB hapësirë ​​ruajtëse

250 MB Bandwidth

SEO

Web Standart

219

Dizajn Standard

Mobile Responsive

Slider Revolution

Logo Biznesi

2+ Webmails

500 MB hapësirë ​​ruajtëse

500 MB Bandwidth

SEO

Web Business

289

Dizajn Professional

Mobile Responsive

Slider Revolution

Logo Biznesi

2+ Webmail

1 GB hapësirë ​​ruajtëse

SEO + 10+ Web Pages

E-Commerce

489-889

Dizajn E-commerce

Unlimited products

Mobile Responsive

Slider Revolution

Logo Biznesi

2+ Webmails

SEO + 1 GB of storage