PORTOFOLI YNE

InterMedia SHPK me nje numer gjigand klientesh.Portofoli yne permban mbi 600 website ( faqe interneti ) platforma menaxhimi channel manager plus pms, ssl certifikat sigurie, server ate detikuar, menaxhim rrjetesh sociale, kliente per domaine te ndryshem dhe hostime per webe te kategorive te ndryshme, ne jemi te fokusuar me passion per turizmin ne gjithe shqiperine duke ofruar sherbime informatike dixhital marketing per cdo lloje kategorie klientesh duke filluar nga hotele, rezorte, vila, klinika dentare, agjensi turistike, agjensi makina me qera, restorante etj.

Disa nga projektet tona

InterMedia Shpk

Sot shumica e bizneseve kanë filluar të jenë prezent online dhe një pjese e mirë e tyre shumicën e shitjeve i kryejnë dhe menaxhojnë në websitet e tyre dhe ky është një plus i madh për ato ndryshe nga një biznes që nuk është online dhe që nuk disponon një website për prezantim ose për shitje.

+ 0

Faqe Web

+ 0

Vite Eksperience

+ 0

Kliente te kenaqur

+ 0

Sherbime ne fushen e teknlogjise

Webet per klientet

Ne ditet e sotshme website eshte I domozdoshem per tu prezantuar ne tregun virtual dhe per tu gjendur nga te interesuarit qe jane ne kerkim te produktit apo sherbimit tuaj.