InterMedia ShpK - Rreth Nesh

InterMedia Shpk filloi me pasion në vitin 2006 si agjencia e parë e marketingut dixhital e fokusuar në rritjen e industrisë së turizmit në Shqipëri duke promovuar Shqipërinë si destinacion të ri në tregun global të turizmit. Ne kemi zhvilluar platforma të ndryshme për të rritur rezultatet në turizmin në hyrje dhe për të ndihmuar pronarët e pronave për t'i mbështetur ata se si të përdorin të gjithë ekstranetin e OTA globale dhe gjithashtu softuerin tonë të menaxhimit bookerspro.com, allbookers.com, hotelschecking.com. Si agjenci, misioni ynë është të ofrojmë shërbime të marketingut dixhital për të gjeneruar drejtime për çdo biznes që ka nevojë për të. Ne kemi një përvojë shumëvjeçare dhe një staf plotësisht të trajnuar. Çdo ditë ne zgjerojmë njohuritë tona në mënyrë që të zhvillojmë strategji më të mira dhe të ofrojmë një shërbim më të mirë për klientët tanë. Pavarësisht nëse është marketing në hyrje, fushata reklamuese, menaxhimi i rrjetit, markimi, optimizimi i motorëve të kërkimit dhe më shumë. Nga zyrat tona ne punojmë çdo ditë me klientë në të gjithë botën. Ne nuk jemi të kufizuar në asnjë vend apo kontinent. Ne ofrojmë përmbajtje dhe shërbim cilësor të fokusuar në tregun që dëshironi. Nëse ajo që kërkoni është shërbimi më i mirë i marketingut dixhital, keni ardhur në vendin e duhur; këtu ne ofrojmë shërbimet më të mira të marketingut, SEO, krijimit të faqeve në internet ose zhvillimit të ueb-it. Ne kemi një ekip cilësor dhe profesionistë shumë të trajnuar të gatshëm për të punuar për çdo gjë që ju nevojitet, thjesht na kontaktoni dhe ne do të punojmë me ju për të arritur atë që kërkoni. Mos hezitoni të na kontaktoni, ju presim.

Vizioni Ynë

Vizioni yne si kompani dixhitale marketing dhe zhvillim softueresh, regjistrim domainesh .al, ndertime faqe interneti eshte qe te ndertojme nje suksesin e klienteve tane duke I cuar ne majat e tregut global duke I bere vizibel ne cdo motor kerkimi me prezencen e tyre. Ne jemi nje ekip te apasionuar ne teknolohin e informacionit me profile te ndryshem qe nga web developer, marketing expert, menaxher shitje, specialist marketing, grafik disegn, softuer inxhinier per ndertimin e plastformave menaxhimit dhe rezervimeve online ne mbi 8000 objekte akomodimi ne gjithe Shqiperine.

Ekipi Yne

Edmir Cjapi

Co-Funder & CEO

Ori Citozi

Co-Funder & CFO

Programimi

Klodian Lika

Java Developer

Erion Salliu

Java Developer

Lusilda Jace

React Native Developer

Fabian Ndreko

React Native Developer

Amarildo Pisha

Java Developer

Oresti Fezo

Java Developer

Web Design

Kevin Çepani

WordPress Developer

Lorena Sulo

WordPress Developer

Marketing

Florida Tusha

Senior Account Manager

Nafie Lleshi

Marketing Specialist

Romina Gjoni

Marketing Specialist

Simona Karasani

Marketing Specialist

Sibela Ahmeti

Marketing Specialist

Eglantina Stana

Marketing Specialist