Sherbimet qe ne ofrojme.

Jemi nje kompani qe dime se cfare eshte ajo qe ju nevojitet per te zhvilluar dhe rritur aktivitetin tuaj. Ne garantojme qe sherbimi yne te kete sukses dhe vizibilitet ne cdo lloje motori kerkimi duke e optimizuar me detaje produktin qe I ofrohet klientit.

Te gjitha sherrbimet tona

Channel Manager + Room Management

Channel manager dhe room management eshte nje platforme e domosdoshme ne kete kohe, me rritjen e numrit te vizitoreve ne vendin tone.Rezervimi, programi i menaxhimit të pronave dhe kanaleve për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet.Lidhje two-way XML me kompanite kryesore online. Dergon gjendjen e dhomave dhe cmimet, gjithashtu importon rezervimet ne moment duke mbajtur kalendarin tuaj te perditesuar me ane te ICAL Sync.Bëjeni jetën më të lehtë dhe jepuni vizitoreve tuaj një përvojë të shpejtë dhe të lehtë të rezervimit online.

Social Media

Marketingu online me ane te mediave sociale ju ndihmon te arrini me shpejt dhe me lehte te klientet aktuale dhe ata potenciale.Rrjetet sociale duke pasur nje numer te madh vizitoresh, po revolucianizojne menyren se si individet bashkeveprojne dhe ndikimi I tyre ne marketingun e biznesit tuaj eshte shume I madh.Reklamimi ne mediat sociale ka pasur nje rezultat maksimal te klientet tane.Rrisni prezencen e biznesit tuaj ne platformat qe per momentin kane fuqine e marketingut.

Web Development


Ne ditet e sotshme website eshte I domozdoshem per tu prezantuar ne tregun virtual dhe per tu gjendur nga te interesuarit qe jane ne kerkim te produktit apo sherbimit tuaj. Kompania jone krijon website per biznese te kategorive te ndryshme me cmim konkurues. Mund te zgjidhni dizajnin sipas deshires tuaj.

Domain dhe Hosting

Jeni duke kerkuar nje domain? InterMedia ju mundeson te blini domainin e preferuar te ne kohe reale (.al, .com.al, .com, .net, .info) etj.
Nese kerkoni host ne ofrojme host plan sipas kerkesave tuaja me parametra te ndryshme

Optimizime ne
Platforma

Nuk ka rendesi se ku njesia juaj akomoduese eshte listuar ne platformat online por optimizimi I tyre ka me peshen me te mashe. Performanca jep rezultatet dhe ajo vjen nga puna jone profesionale duke pare ne detaje cdo mungese.Ne jemi nje ekip profesionistesh qe analizojme cdo mangesi, duke permiresuar performancen ne 100%. Optimizojme google my business, tripadvisor.com, trivago.com, kayak.com, expedia.com, booking.com, hotelscombined.com, allbookers.com, hotelschecking.com etj.

SEO

Edhe nese aktiviteti juaj eshte ekzistues apo I ri ne industrine e turizmit, InterMedia ju vjen ne ndihme per te permbushur objektivat tuaja me ane te sherbimeve te konsulences qe plotesojne nevojat e klientit.Zyra jone ofron mbeshtetje dhe keshilla per t’ju ndihmuar dhe qartesuar, per te cuar perpara ambiciet tuaja ne ndertimin e nje biznesi te qendrueshem.

Support I dedikuar

Ne kohen e sotshme blerjet online jane bere rutine, pasi cdo sherbim si akomodim ne hotel , blerje bileash avioni apo cdo blerje tjeter kryhet nepermjet sistemit e-commerce te integruar nga banka.Kompania jone me eksperience mbi 15 vjet ju mundeson implementimin e e-commerce ne webiste-in e kompanise tuaj.

Fotografi Profesionale dhe Foto me Dron

Kompania jone ofron edhe sherbimin e fotografise. Fotografite profesionale eshte nje sherbim I nevojshem per te paraqitur dhe reklamuar pronen tuaj online.Promovimi me video dron ndikon pozitivisht ne prezantimin e prones tuaj, ju jep vizitoreve nje ide me te qarte mbi ambjentet e hotelit. Gjithashtu mundesohet nga ana jone edhe reklamimi ne portalet e ndryshme si youtube.com, facebook.com, instagram.com dhe website.

Konsulence

Edhe nese aktiviteti juaj eshte ekzistues apo I ri ne industrine e turizmit, InterMedia ju vjen ne ndihme per te permbushur objektivat tuaja me ane te sherbimeve te konsulences qe plotesojne nevojat e klientit. Zyra jone ofron mbeshtetje dhe keshilla per t’ju ndihmuar dhe qartesuar, per te cuar perpara ambiciet tuaja ne ndertimin e nje biznesi te qendrueshem.