Social Media Marketing

PËRFITIMET E MEDIAVE SOCIALE PËR BIZNESIN

➥Tërheqni klientët   ➥Merrni Feedback   ➥Krijoni besim tek konsumatorët   ➥Rrisni fitimet tuaja

RRISNI PREZENCËN TUAJ NE INTERNET

Mediat sociale janë ndëveprimi që ju lejon të komunikoni me klientët tuaj dhe të ndani informacione në kohë reale. Ju mund të përdorni mediat sociale për të arritur më mirë klientët tuaj, për të krijuar rrjetin tuaj, për të shitur dhe promovuar produktet dhe shërbimet tuaja.

Mediat sociale mund t'ju ndihmojnë të angazhoheni me klientët tuaj dhe të zbuloni se si vlerësohet biznesi juaj. Ju gjithashtu mund të përdorni mediat sociale për reklama, dhurata promocionale dhe veprime te tjera.

99për muaj


  • 2-3 postime ne javë
  • Visual concept + Content
  • Nulla at volutpat diam uteera
  • 2-3 stori në javë
  • Visual concept + Content

Contact us

189per month


  • 15-20 professional business photos + Editing
  • 3-4 Posts per week
  • 2-3 stori në javë
  • Visual concept + Content
  • 1 Reels 15-20 sek

Contact us