Marketing

Marketing


Marketing Dixhital ne platforma te ndryshme! BookersPro.Com si pjese e InterMedia SHPK pervec se ofron sherbime channel manager plus PMS zhvillon dhe marketing dixhital per hotele, rezorte, vila, apartamente dhe rezidenca te ndryshme per rezervime online.Te fokusuar ne industrin e turizmit InterMedia ofron sherbime marketingu dhe optimizim ne platform ate ndryshme globale per te ngritur rezultatet ne renditje dhe rezervime. Duke patur 17 vite experience ne fushen e marketingut ne garantojme performance apsolute ne shitje dhe vizibilitet kudo ne motored e kerkimit apo ne distributoret global.