Konvertime direkte të rezervimeve


Një përvojë e qetë e klintëve fillon me një sistem të thjeshtë dhe të fuqishëm të prenotimit të hoteleve në internet, i krijuar për të ofruar prenotime më të drejtpërdrejta.


Më shumë rezervime direkte. Zero komisione


Sistemi i rezervimit të Bookerspro e bën uebfaqen tuaj vendin më të mirë për klientët të rezervojnë, ndërsa ju kurseni para sepse nuk paguani komisionet. Merrni më shumë prenotime të drejtpërdrejta dhe ndani më pak të ardhurat tuaja me OTA.Tranferime të shpejta dhe të sigurta.


Mblidhni pagesa nga të ftuarit përmes Paypal dhe kartave të kreditit. Bookerspro integrohet me mënyrat kryesore të pagesave të cilat ju lejojnë të merrni pagesa të sigurta në internet dhe direkt në llogarinë tuaj. Ose mblidhni detaje të kartës së kreditit si siguri për depozitat.


Merrni rezervime nga çdo pajisje.


Bëni prenontim direkt me një sistem rezervimi plotësisht të drejtpërdrejtë dhe mobile. Sido që të jetë pajisja juaj Sistemi i Rezervimeve Bookerspro është krijuar për ti instruktuar klientët pa probleme përmes rrugës së prenotimit.


Mundësi të pafundme shitje.


Angazhoni klientët me tregtimin e shënjestruar të shërbimeve shtesë dhe përmirësimet për shpenzime të ngritura të Klientëve dhe qëndrime të zgjatura. Sistemi i rezervimeve të Bookerspro është një mënyrë e thjeshtë për të krijuar dhe ngritur në treg me promovime që nxisin të ardhurat e pronës tuaj.