InterMedia SHPK

Channel Manager + Room Management

InterMedia SHPK ka krijuar www.bookerspro.com, Channel Manager + PMS program hoteli për menaxhim e dhomave të cilat lehtesojnë menaxhimin e dhomave të hotelit duke i sistemuar nëpër numrat e dyerve pa patur nevojën që të mbani ndonjë regjistër. Channel Manager PMS room management është një platformë e domosdoshme në ditët e sotme, me rritjen e numrit edhe të rezervimeve.

Platforma mundëson lidhjen direkte nga faqja ku merren rezervime me 0% komision përmes motorit të rezervimeve. Gjithashtu ofrohet mundësimi i lidhjes XML me dy drejtime me kompanitë kryesore në internet. Në të njëjtën kohë, platforma dërgon disponueshmërinë e dhomave, çmimet dhe gjithashtu importon rezervime menjëherë, duke e mbajtur kalendarin tuaj të përditësuar përmes ICAL Sync.


KANALET E LIDHURAMerrni rezervime direkte nga cdo platformë nepermjet BookersDesk.com


01. Mënyra më e lehtë për të rezervuar më shumë dhoma.


Bookerspro.com është i vetmi sistem për të menaxhuar të gjitha OTA nga një hyrje, e cila ndryshon tarifat dhe disponueshmërinë në çdo kohë. Bëni përditësime të menjëhershme. Softueri ynë i Menaxhimit të Sistemit ju mundëson të rrisni shitjet dhe vlerat e biznesit tuaj në internet.


02. Mundësi të pafundme për të rritur rezervimet.


Midis shumë veçorive të sistemit tonë të menaxhimit të kanaleve në kohë reale, ai ofron gjithashtu përditësime të njëkohshme.Sistemi ofron mjetet për të rritur rezervimet tuaja dhe një panel intuitiv për t'i menaxhuar të gjitha.


03. Prezencë maksimale


Reklamoni biznesin tuaj në një audiencë më të gjerë lokale dhe ndërkombëtare në internet përmes lidhjeve të Sistemit të Menaxhimit me agjencitë e udhëtimit në internet (OTAs), Sistemin Global të Shpërndarjes (GDS), portat e pagesave dhe aplikacionet e tjera të rezervimit.


04. Qëndroni ne krye te konkurrentëve tuaj.


Me Bookerspro.com do të jeni gjithmonë përpara konkurrentëve tuaj sepse do të ndryshoni gjithçka në kohë reale dhe mund të analizoni të gjitha detajet me Sistemin e Menaxhimit.