Intermedia

Blini domain per biznesin tuaj me:

Planet tona hosting janë krijuar për të ndihmuar blogerët dhe bizneset e vogla të maksimizojnë praninë e tyre në internet. Zgjidhni domain më të mirë për blogun, dyqanin tuaj online, portofolin ose aplikacionin në internet.

- Cmime te uleta.

- Shpejtesi.Siguri.Support.

- Me shume opsione.

Planet dhe çmimet e hosting.

Ne kemi një plan për t’iu përshtatur nevojave tuaja.

Vetem.al

9.99 / yearly
 • 1GB DISK SPACE
 • 5GB BANDWIDTH
 • 1 DYNAMIC SITE
 • cPanel
 • 2 FTP ACCOUNTS
 • 5 E-MAIL ACCOUNTS
 • 24/7 SUPPORT

Mercury

19.99 / yearly
 • 3GB DISK SPACE
 • 20GB BANDWIDTH
 • 2 DYNAMIC SITES
 • cPanel
 • 5 FTP ACCOUNTS
 • 10 E-MAIL ACCOUNTS
 • 24/7 SUPPORT
me i perdorur

Earth

35.99 / yearly
 • 10GB DISK SPACE
 • 100GB BANDWIDTH
 • UNLIMITED DYNAMIC SITES
 • cPanel
 • UNLIMITED FTP ACCOUNTS
 • UNLIMITED E-MAIL ACCOUNTS
 • 24/7 SUPPORT

MARS

71.88 / yearly
 • 100GB DISK SPACE
 • 200GB BANDWIDTH
 • UNLIMITED DYNAMIC SITES
 • cPanel
 • UNLIMITED FTP ACCOUNTS
 • UNLIMITED E-MAIL ACCOUNTS
 • 24/7 SUPPORT

Serverat e Dedikuar

Më fleksibël sesa shared hosting. Vendoseni brenda 12 orëve.Merrni kontroll të plotë mbi serverin tuaj, duke përfshirë zgjedhjen e sistemit operativ, harduerit, konfigurimeve të murit të zjarrit etj.

TIRAN-1

175.00 / monthly
 • €100.00 Setup Fee
 • INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (4 THREADS) CPU
 • 4 GB RAM
 • 500GB (RAID 1) DISK SPACE
 • UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL
 • FREE .AL/.COM DOMAIN
Me i perdorur

TIRAN-2

225.00 / monthly
 • €50.00 Setup Fee
 • INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (8 THREADS) CPU
 • 8 GB RAM
 • 1 TB (RAID 1) DISK SPACE
 • UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL
 • FREE .AL/.COM DOMAIN

TIRAN-3

250.00 / monthly
 • €50.00 Setup Fee
 • INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (4 THREADS) CPU
 • 16 GB RAM
 • 500GB (RAID 1) DISK SPACE
 • UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP
 • 5 TB BANDWIDTH
 • VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL
 • FREE .AL/.COM DOMAIN

Vendosni fuqinë e Google pas domain-it tuaj.

Te gjitha planet perfshijne:

GARANCI PËR KOHËN

Të gjithë serverët e dedikuar garantohen të jenë online në 99.9% të kohës.

SISTEMET OPERATIVE

Ne ofrojmë mbështetje për versione të ndryshme të Linux OS (CentOS, Debian etj).

BANDWIDTH

Të gjithë serverët e dedikuar kanë një kufi të gjerësisë së brezit 5 TB/muaj.

KOHA E KONFIGURIMIT

Nëse serveri i dedikuar është i disponueshëm në qendrën e të dhënave, ai do të konfigurohet brenda 12 orëve.