Ne rrisim vizibilitetin e Web-it tuaj SEO Biznesi do të jetë më mirë i renditur në motorët e kërkimit. Meso me shume Meso me shume Digital Marketing Strategji Marketingu Ne ju 10fishojmë rezultatet në rezervimet online Meso me shume Zhvillim Websitesh Ne Ndërtojmë Webin Sipas Kërkesës Tuaj Share processes and data securely on a need to know basis need for reconciliation it combines.

Procesi i punës

1

Analizime

2

Kërkime

3

Optimizime

4

Rezultate

Rreth InterMedia SHPK

Me një eksperiencë15 vjecare në zhvillimin e disa projekteve në fushën e industrisë së turizmit që zhvillon websitet e para per hoteleri turizëm dhe si operator turistik online me portalet www.allbookers.com www.hotelschecking.com
www.bookerspro.com InterMedia SHPK lind si një kompani e re nga 2 themelues ne  shtator të vitit 2020 për të ofruar atë që tregut I mungon prej vitesh. Jemi një kompani që dimë se cfarë është ajo që ju nevojitet për të zhvilluar dhe rritur aktivitetin tuaj. Ne garantojmë që sherbimi ynë të ketë sukses dhe vizibilitet në cdo motor kerkimi duke e optimizuar me detaje produktin që I ofrohet klientit.

Shërbimet Që Ne Ofrojmë

world-wide-web

Domaine

Jeni duke kërkuar një domain?

InterMedia ju mundëson të blini domainin e preferuar në kohë reale  (.al, .com.al, .com, .net, .info) etj.

server (1)

Hosting

Nëse kërkoni host ne ofrojmë host plan sipas kërkesave tuaja me parametra të ndryshme.

slider_v2_elements_code.png

Web Development

Në ditët e sotshme website është I domosdoshem për t’u prezantuar në tregun virtual dhe per t’u gjendur nga të interesuarit që janë në kërkim të produktit apo shërbimit tuaj.

Kompania jonë krijon website për biznese të kategorive të ndryshme me cmim konkurues.

Mund të zgjidhni dizajnin sipas dëshires tuaj.

centralized (1)

Channel manager + Room Managment

Channel manager dhe room management është një platformë e domosdoshme në këtë kohë, me rritjen e numrit te vizitorëve në vendin tonë. Rezervimi, programi i menaxhimit të pronave dhe kanaleve për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet.

Lidhje two-way XML me kompanitë kryesore online.

Dërgon gjendjen e dhomave dhe cmimet, gjithashtu importon rezervimet në kohë reale duke mbajtur kalendarin tuaj të përditësuar me anë të ICAL Sync.

Bëjeni jetën më të lehtë dhe jepuni vizitorëve tuaj një përvojë të shpejtë dhe të lehtë të rezervimit online.

slider_v1_elements_gear.png

Optimizime ne platforma

Nuk ka rëndësi se ku njësia juaj akomoduese është listuar në platformat online por optimizimi I tyre ka peshën më të madhe. Performanca jep rezultatet dhe ajo vjen nga puna jonë profesionale duke parë në detaje cdo mungesë. Ne jemi një ekip profesionistësh që analizojmë cdo mangësi, duke përmirësuar performancvn në 100%. Optimizojmë Google My Business, Tripadvisor.com, Trivago.com, Kayak.com, Expedia.com, Booking.com, Hotelscombined.com, Allbookers.com, Hotelschecking.com etj

online-shopping (2)

E-commerce

Sot blerjet online janë bërë rutinë, pasi cdo shërbim si akomodim në hotel , blerje bileash avioni apo cdo blerje tjetër kryhet nëpërmjet sistemit e-commerce të integruar nga banka.

Kompania jonë me eksperiencë 15 vjecare ju mundëson implementimin e e-commerce në webiste-in e kompanisë tuaj.

support (3)

Suport I dedikuar

Ne kohën e sotshme blerjet online janë kthyer në rutinë, pasi cdo sherbim si akomodim  në hotel , blerje bileash avioni apo cdo blerje tjetër kryhet nëpërmjet sistemit e-commerce të integruar nga banka.

Kompania jonë me eksperiencë mbi 15 vjet ju mundëson implementimin e e-commerce ne webiste-in e kompanisë tuaj.

dslr-camera (1)

Fotografi profesionale

Kompania jonë ofron edhe shërbimin  e fotografisë. Fotografitë profesionale janë një shërbim I nevojshëm për të paraqitur dhe reklamuar pronën tuaj online.

drone (2)

Video me dron

Promovimi me video dron ndikon pozitivisht në prezantimin e pronës tuaj, ju jep vizitorëve një ide më të qartë mbi ambjentet e hotelit.

Gjithashtu mundësohet nga ana jonë edhe reklamimi ne portalet e ndryshme si youtube.com, facebook.com, instagram.com dhe website.

project-management (1)

Ide Inovacioni

Studimi I tregut dhe ideja janë kryesore, kur bëhet fjalë për fillimin e një biznesi të ri. Një ide e mirë është shumë e rëndësishme për një sipërmarrje të qëndrueshme. InterMedia ju vjen në ndihmë për zhvillimin e cdo ideje qe mund të keni. Strategjia e duhur, ështv një formulë e sigurt suksesi.

digital-marketing

Marketing

InterMedia SHPK ju bën vizibël ne rang global me strategjitë dhe eksperiencën prej 15 vitesh në fushën e digjital marketing duke deleguar informacione te sakta në cdo agjensi të prenotimit online.

avatar

Konsulence

Edhe nëse aktiviteti juaj është ekzistues apo I ri në industrinë e turizmit, InterMedia ju vjen në ndihmë për të përmbushur objektivat tuaja me anë të shërbimeve të konsulencës që plotësojnë nevojat e klientit.

Zyra jonë ofron mbështetje dhe këshilla për t’ju ndihmuar dhe qartësuar, për të cuar përpara ambiciet tuaja në ndërtimin e një biznesi të qëndrueshëm.

seo-search-symbol (1)

Seo

Edhe nëse aktiviteti juaj është ekzistues apo I ri në industrinë e turizmit, InterMedia ju vjen në ndihmë për të përmbushur objektivat tuaja me anë të shërbimeve të konsulencës që plotësojnë nevojat e klientit.

Zyra jonë ofron mbështetje dhe këshilla për t’ju ndihmuar dhe qartësuar, për të cuar përpara ambiciet tuaja në ndërtimin e një biznesi të qëndrueshëm.

network (1)

Social Madia

Marketingu online me anë të mediave sociale ju ndihmon të arrini më shpejt dhe më lehtë  te klientët aktualë dhe ata potencialë. Rrjetet sociale duke pasur një numër të madh vizitorësh, po revolucianizojnë mënyrën se si individët bashkëveprojnë dhe ndikimi I tyre në marketingun e biznesit tuaj është shumë I madh. Reklamimi në mediat sociale ka pasur një rezultat maksimal te klientët tanë. Rrisni prezencën e biznesit tuaj në platformat që për momentin kanë fuqinë e marketingut.

email

E-Mail Marketing

Me nje databazë emailesh brenda dhe jashte vendit, me perdorues shqiptrë, me një numër prej 300 emailesh, ne ju mundesojmë shpërndarjen dhe reklamimin e produktit sipas kerkesës tuaj.