Rreth InterMedia SHPK

Me një eksperiencë15 vjecare në zhvillimin e disa projekteve në fushën e industrisë së turizmit që zhvillon websitet e para per hoteleri turizëm dhe si operator turistik online me portalet www.allbookers.com www.hotelschecking.com www.bookerspro.com InterMedia SHPK lind si një kompani e re nga 2 themelues ne  shtator të vitit 2020 për të ofruar atë që tregut I mungon prej vitesh. Jemi një kompani që dimë se cfarë është ajo që ju nevojitet për të zhvilluar dhe rritur aktivitetin tuaj. Ne garantojmë që sherbimi ynë të ketë sukses dhe vizibilitet në cdo motor kerkimi duke e optimizuar me detaje produktin që I ofrohet klientit.

Vizioni Ynë

Vizioni jonë si krijues të InterMedia SHPK është të arrijmë në tregun global për projektet që ne kemi lancuar aktualisht si: hotelschecking.comallbookers.com dhe bookerspro.com si një platformë multi sikronizuese për të gjitha agjensitë e udhëtimit online. Me njohuri në fushën e teknologjisë informacionit, qëllimi është që të suportojmë dhe zhvillojmë industrinë e turizmit në Shqiperi duke kthyer vemendjen e tregut global ne interes të turizmit shqiptar.

Ekipi Jone

Edmir Cjapi

Co-Funder & CEO

Caush Rrapaj

Web Developer

Florida Tusha

Senior Account Manager

Adela Ceri

Web Developer

Armando Lesaj

Senior Developer

Armando Gjoka

Market Manager

Gersjano Gavoj

Web Developer

Erjon Saliu

Web Graphic Designer