Channel manager & Room Management

Channel manager dhe room management është një platformë e domosdoshme, me rritjen e numrit te vizitorëve në vendin tonë. Rezervimi, programi i menaxhimit të pronave dhe kanaleve për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet.

Lidhje two-way XML me kompanitë kryesore online.

Dërgon gjendjen e dhomave dhe cmimet, gjithashtu importon rezervimet në kohë reale duke mbajtur kalendarin tuaj të përditësuar me anë të ICAL Sync.

Bëjeni jetën më të lehtë dhe jepuni vizitorëve tuaj një përvojë të shpejtë dhe të lehtë të rezervimit online.