E-commerce

Ju duhet një dyqan online ?

E-Commerce është nje nga tendencat kryesore te viteve të fundit. Shumë individ kanë ndërtuar dyqanet e tyre në internet. Ata shesin produktet e tyre, në rrjetin ndërkombëtar në të gjithë botën. Ju mund të zgjidhni cfarë do të shisni dhe faqen tuaj te internetit jua realizon kompania jonë. Ne ju ofrojmë sigurinë që i duhet dyqanit, dizajn kreativ  dhe funksionalitetin për të siguruar shitje.

Ekipi ynë mund t’ju ndihmojë që të ndërtoni  zgjidhje të përsosur e-commerce për biznesin tuaj, me blerje me kartat e kreditit ose PayPal, Stripe etj. Nga konsultimi, zhvillimin, zbatimin dhe shërbimet e optimizuara të programeve të trajnimit.

Ne do t’ju ndihmojmë për të maksimizuar fuqinë e e-commerce.

Jeni në vendin e duhur!

Stafi ynë mund të punoj për tju siguruar ju me praktikat më të mira për planifikimin e dyqanit tuaj të ardhshëm. Përveç kësaj, ne përdorim  njohuritë  e avancuara praktike për të ndërtuar funksionalitete të sofistikuara dhe aplikime për sistemin tuaj të menaxhimit të faqes web. Ashtu si evolon tregu , kështu duhet të evoloj dhe  faqja juaj e internetit. Me zgjidhjet tona, ju vazhdimisht mund të zhvilloni  faqen tuaj bazuar në reagimet e konsumatorëve.

Trendet e reja, teknologjitë dhe funksionalitetet e ndryshme.

Shërbimi ynë i përditësimit  është një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur web tuaj up-to-date dhe në formë të përsosur, duke ulur shpenzimet tuaja në maksimum.

Na kontaktoni për të filluar tani shërbimet tuaja online të shitjeve dhe të fitoni para nga produktet tuaja.