Optimizime ne platforma

Nuk ka rëndësi se ku njësia juaj akomoduese është listuar në platformat online por optimizimi I tyre ka peshën më të madhe. Performanca jep rezultatet dhe ajo vjen nga puna jonë profesionale duke parë në detaje cdo mungesë. Ne jemi një ekip profesionistësh që analizojmë cdo mangësi, duke përmirësuar performancvn në 100%.

Optimizojmë Google My Business, Tripadvisor.com, Trivago.com, Kayak.com, Expedia.com, Booking.com, Hotelscombined.com, Allbookers.com, Hotelschecking.com etj..