Projektet tona

AllBookers.Com Is A Worldwide Hotel Bookings Website With 3109 Property Such As Hotel, Resort, Apartments, Villas, Based On Real-Time Rates And Availability. All Hotels In Albania.

Channel manager dhe room management është një platformë e domosdoshme në këtë kohë, me rritjen e numrit të vizitorëve në vendin tonë. Rezervimi, programi i menaxhimit të pronave dhe kanaleve për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet. Lidhje two-way XML me kompanitë kryesore online. Dergon gjendjen e dhomave dhe cmimet, gjithashtu importon rezervimet në moment duke mbajtur kalendarin tuaj te perditesuar me anë të ICAL Sync.

Bëjeni jetën më të lehtë dhe jepuni vizitoreve tuaj një përvojë të shpejtë dhe të lehtë të rezervimit online.

The HotelsChecking.Com is the world’s largest hotel advisor where worldwide travelers and hoteliers can find each other! The website is created to advise travelers on best possible hotel options from around the world. Here you will find information for each hotel, reviews from real guest that have been at the hotel, high quality pictures of the hotels, location with exact position and prices from world’s booking sites updated real-time from hoteliers.

“About Edialtour.al! as the first Albanian Online Travel Agency & Tour Operator in Albania with 15 years experience that started promoting Albanian Hotels with rea-time booking system through a high sophisticated software for over 6000 Hotels in Albania help travelers visiting the whole Albanian cities and find best possibility for accommodation in Albania with detailed information for every hotel such as location, description, pictures, reviews, availability, rates for each hotel in Albania. Edialtour.al is the most popular website for Albanian Tourism since 2006 that offers all kind travel services for your trips to Albania and to have nice tours/excursions in different cities in Albania with the support of professional guides. Edialtour.al offers many travelling and tourism services such as airport transfer in all Albanian cities, airlines tickets from and to Tirana (TIA), car rentals, holiday packages in the Albanian Riviera, meeting and conferences and many other touristic services in Albania

Channel manager dhe room management eshte nje platforme e domosdoshme ne kete kohe, me rritjen e numrit te vizitoreve ne vendin tone.Rezervimi, programi i menaxhimit të pronave dhe kanaleve për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet.Lidhje two-way XML me kompanite kryesore online. Dergon gjendjen e dhomave dhe cmimet, gjithashtu importon rezervimet ne moment duke mbajtur kalendarin tuaj te perditesuar me ane te ICAL Sync.Bëjeni jetën më të lehtë dhe jepuni vizitoreve tuaj një përvojë të shpejtë dhe të lehtë të rezervimit online.

Mega Real Estate. Ne ofrojmë shërbim të shpejtë, korrekt , profesional në trajtimin e pronës tuaj. Agjensia jonë ndodhet me zyrë qëndrore në Tiranë. Nëse keni një pronë qe deshironi ta shisni apo ta jepni me qera, nëse dëshironi të blini apo të merni me qera, mos ngurroni të na kontaktoni.

Jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj.