Ju mund te aplikoni ketu per tu punesuar.

Ne interesohemi per profile te ndryshme dhe po ashtu pranojme per intership.

– Web Developer (software)

– Web Graphic Designer

– Market Manager (terren)

Te interesuarit te dergojne cv me mail punesim@intermedia.al