Video Dron

Promovimi me video dron ndikon pozitivisht në prezantimin e pronës tuaj, ju jep vizitorëve një ide më të qartë mbi ambjentet e hotelit.

Gjithashtu mundësohet nga ana jonë edhe reklamimi ne portalet e ndryshme si youtube.com, facebook.com, instagram.com dhe website.