PORTOFOLI JONE


InterMedia SHPK me një numër gjigand klientësh me mbi 600 klient website ( faqe interneti ) platforma menaxhimi Channel Manager plus PMS, SSL certifikata sigurie, servera të dedikuar, menaxhim të rrjeteve sociale, abonim për domaine dhe hostime për webe të kategorive të ndryshme. Ne jemi të fokusuar me pasion në sektorin e turizmit në gjithë Shqipërinë duke ofruar shërbime informatike digjitale dhe marketingu për cdo lloje kategorie klientësh duke filluar nga hotele, resorte, vila, klinika dentare, agjensi turistike, agjensi makina me qera, restorante etj. Nisur nga kërkesat e klientëve ne kemi:20

Shërbime

1000

Klientë te kënaqur

600

Projekte
Websitet për klientët tanë: