Rreth


InterMedia ShpK - Rreth nesh


InterMedia Shpk filloi me pasion në vitin 2006 si agjencia e parë e marketingut dixhital e fokusuar në rritjen e industrisë së turizmit në Shqipëri, duke promovuar Shqipërinë si një destinacion të ri në tregun global të turizmit. Ne kemi zhvilluar platforma të ndryshme për të rritur rezultatet në turizmin dhe për të ndihmuar pronarët e biznesit.

Si agjenci, misioni ynë është të ofrojmë shërbime të marketingut dixhital për të sjellë dixhitalizimin në cdo biznes. Ne kemi një përvojë shumëvjeçare dhe një staf zhvillues në profesion dhe ekspertë nga përvoja. Çdo ditë ne zgjerojmë njohuritë tona në mënyrë që të zhvillojmë strategji më të mira dhe të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë.

Icon

MISIONI JONË

Sjellim idetë në jetë me ndihmën e teknologjisë, kreativitetit dhe profesionalizmit. Ne ofrojmë shërbime teknologjie për çdo biznes.

Icon

VLERAT TONA

Ne vendosim klientin tonë të parin! Suksesi i tyre është detyra jonë. Çdo ditë ne zgjedhim të punojmë me ta dhe për ta, duke i vendosur nevojat e tyre në qendër të gjithçkaje.

Icon

VIZIONI JONE

Të ndërtojmë suksesin e klientëve tanë, duke i çuar ata në krye të tregut global dhe duke i bërë të dukshëm në çdo motor kërkimi.

Meet Our Team Members

Edmir Cjapi

Co-Funder & CEO

Ori Citozi

Co-Funder & CFOSoftware Developers

Klodian Lika

Java Developer

Erion Salliu

Java Developer

Lusilda Jace

React Developer

Oresti Fezo

Java Developer

Amarildo Pisha

Java Developer

Livia Lika

Junior Developer

Kei Ermezi

Junior Developer

Klea Mujo

Junior Developer

Leonsio Daja

Junior Developer


Web Design/ Developer

Loreta Allka

Social Media Manager

Ida Ademi

Social Media Manager

Kevin Çepani

Front-End Developer

Lorena Sulo

Graphic Designer

Grabiela Vrapi

Front-End Developer

Eleni Boboli

Front-End Developer


Marketing

Romina Gjoni

Marketing Specialist

Simona Karasani

Marketing Specialist

Eglantina Stana

Marketing Specialist

Sibela Ahmeti

Marketing Specialist

Artiola Cara

Marketing Specialist

Entela Sefolli

Marketing Specialist

Dajana Noka

Marketing Specialist

Marjana Cekici

Finance

Eri Cekici

Finance