Intermedia

Rrjetet Sociale

Marketingu online me ane te mediave sociale ju ndihmon te arrini me shpejt dhe me lehte te klientet aktuale dhe ata potenciale.Rrjetet sociale duke pasur nje numer te madh vizitoresh, po revolucianizojne menyren se si individet bashkeveprojne dhe ndikimi I tyre ne marketingun e biznesit tuaj eshte shume I madh.

Rrisni prezencen e biznesit

Marketingu në rrjetet sociale është një formë e marketingu në internet që ka si qëllim kryesor përdorimin e mundësive të shumta që ofrojnë rrjetet e ndryshme sociale në mënyrë që të arrihen objektivat e vendosura nga biznesi juaj. Këto objektiva mund të jenë të ndryshme duke filluar nga njohja e markës deri në shitjen e produkteve/shërbimeve. Aktivitetet kryesore që përfshihen në marketingun online në rrjetet sociale janë shpërndarja e përmbajtjeve të ndryshme, posteve, videove dhe imazheve me qëllime marketingu.

Reklamimi ne rrjetet sociale

Rrjetet sociale janë mënyrë shumë efektive dhe e lirë që i mundëson çdo lloj biznesi të ketë kontakt qoftë me konsumatorët ekzistues, ashtu edhe me ata potencialë. Kjo për arsye se ato ju mundësojnë t’i targetoni klientët qoftë në pikëpamje demografike, gjeografike, profesioni apo edhe në bazë të sjelljeve dhe interesave të tyre. Marketingu online u jep mundësi bizneseve të vogla që me një investim modest të arrijnë synimet e përcaktuara nga ta. Marketingu online ndihmon bizneset në rritjen e numrit të klientëve dhe në rritjen e fitimeve më shpejt dhe më thjesht krahasuar me metodat tradicionale të të bërit marketing.

Menaxhimi i rrjeteve sociale

1 Muaj

125 $ 99
 • Postime te personalizuara
 • 2-3 Postime ne jave
 • Koncepti vizual + Kontent
 • Story te Personalizuara
 • 2-3 Story ne jave
 • Koncepti Vizual + Kontent
Best

1 Muaj

180 $ 139
 • 4 Postime ne jave
 • Koncepti Vizual + Kontent
 • Story te personalizuara
 • 3 Story ne jave
 • 1 Video/Reels

1 Muaj

$ 189
 • 15-20 Foto profesionale + Editim
 • 3-4 Postime ne jave
 • 2-3 Story ne jave
 • Koncepti vizual + kontent
 • 1 Reels 15-20 sek

1 Muaj

$ 219
 • 20 Foto profesionale te biznesit + Editim
 • 4 Postime ne jave
 • 3 Story ne jave (12 ne muaj)
 • 1 Reels 20-30 sekonda
 • Koncepti Vizual + Kontent

Contacts