Dizajn Faqe Interneti & Zhvillim!

Ne ditet e sotshme website eshte I domozdoshem per tu prezantuar ne tregun virtual dhe per tu gjendur nga te interesuarit qe jane ne kerkim te produktit apo sherbimit tuaj.

Planet e Çmimeve web Zgjidhni Webin tuaj

InterMedia shpk me nje ekip te pasionuarish ne zhvillimin e webeve profesionale ne dizajn apo dhe strukturimin e 1 faqe internet qe te jeni sa me mire te prezantuar ne tregun lokal apo global. Ne jo vetem zhvillojme website por dhe sugjerojme se si do strukturohet koncepti I ndertimit ten je faqe internet profesionale per biznesin tuaj, gjithashtu ne ofrojme dhe hostim te siguris se lart me hapesira te ndryshem dhe ssl certifikat per webin tuaj. Fukusin jone eshte cilesia e webit dhe shpejtesia qe hapet ne cdo brouzer por dhe indeksimi ne cdo motor kerkimi duke e optimizuar ne seo ne menyre perfekte fjalet kyce te sherbimeve qe ju ofroni ne biznesin tuaj.

Projektet e Intermedia

Me njohuritë në fushën e teknologjisë së informacionit është që të suportojmë industrinë e turizmit në Shqipëri duke ngritur vëmëndjen e tregut global në interesin e turizmit Shqiptarë.