Intermedia

InterMedia Hotel PMS
Booking Engine,
Channel Manager
Rate Manager / Point of Sale (POS) / Google Integration Hotel PMS / Booking Engine / Channel Manager Na Kontaktoni
Examples Krijoni webin per biznesin tuaj me ne KRIJONI WEBIN TUAJ Krijoni websitin tuaj mos humbisni mundësin duke i lënë konkurrentët të perfitojne nga nënëvlerësimi juaj! Zgjidh më poshtë dhe krijo website-n e duhur! Examples Sherbime Domains & Hosting ZGJIDHNI DOMAININ TUAJ Domaindot.al ju ofron mjetet thelbësore që u nevojiten individëve dhe bizneseve për të ndërtuar dhe menaxhuar praninë e tyre në internet.
Domaindot.al
Examples RISNI PREZENCEN E BIZNESIT ZGJIDHNI DOMAININ TUAJ Marketingu online me ane te mediave sociale ju ndihmon te arrini me shpejt dhe me lehte te klientet aktuale dhe ata potenciale.Rrjetet sociale duke pasur nje numer te madh vizitoresh, po revolucianizojne menyren se si individet bashkeveprojne dhe ndikimi I tyre ne marketingun e biznesit tuaj eshte shume I madh.
Mediat Sociale

Aftesi Menaxhimi

0%

Punet ne kohe

0%

Multi Tasking

0%

Channel Manager + Room Management

InterMedia SHPK ka krijuar www.bookerspro.com Channel Manager + PMS Menaxhim dhomash lehteson menaxhimin e dhomave te hotelit duke I sistemuar neper numerat e dyerve pa patur nevojen qe te mbani ndonje regjister, Channel manager PMS room management eshte nje platforme e domosdoshme ne kete kohe, me rritjen e numrit te rezervimeve ng ate gjitha OTAT global qe operojne nga e gjithe bota. programi i menaxhimit kanalizon te gjitha ne 1 te vetme për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet duke ju reklamuar me se miri biznesin tuaj te akomodimit dhe pa patur asnje perplasje gjithashtu mundeson dhe lidhje direkte nga website ku mere rezervime me 0% komision nepermjet motorit rezervimevce. Lidhje two-way XML me kompanite.

- Intermedia ju mundeson:

Ne jemi këtu për të ndryshuar pamjen e biznesit tuaj

Bookerspro.com është sistemi i vetëm për të menaxhuar të gjitha OTA-të nga një log-in. Ndryshoni normat dhe disponueshmërinë në çdo kohë. Bëni azhornime të menjëhershme. Softueri ynë i Menaxhimit të Sistemit ju jep mundësi që të rrisni shitjet dhe vlerat e biznesit tuaj online në shumë pak kohë.

Ndër karakteristikat e shumta të sistemit tonë të menaxhimit të kanalit në kohë reale janë azhornimet e njëkohshme me shumicë që ju vendosin në sediljen e shoferit. Do të keni mjetet për të rritur prenotimet tuaja dhe një pult intuitiv për t’i menaxhuar të gjitha

Reklamoni pronën tuaj për një audiencë më të gjerë lokale dhe ndërkombëtare në internet përmes lidhjeve të Sistemit të Menaxhimit me agjencitë e udhëtimit në internet (OTA), Sistemin Global të Shpërndarjes (GDS), portat e pagesave dhe aplikacionet e tjera të prenotimit. 

Nuk do jeni të kufizuar vetëm para një desktopi që të menaxhoni pronën tuaj. Aplikacioni Mobile Bookerspro.com qe do jetë së shpejti gati do të bëjë të mundur menaxhimin e menjëhershëm të pronës tuaj ne çfarëdo momenti dhe do jemi në suportin tuaj 24/7.

Qëndroni përpara konkurrencës suaj duke përcjellur ndryshimet e normës së tyre. Me Bookerspro.com ju do të jeni gjithmonë përpara konkurencës tuaj sepse do ndryshoni çdo gjë në kohë reale dhe mund të analizoni të gjitha detajet me Sistemin e Menaxhimit.

Ne jemi të përkushtuar të krijojmë një ndryshim që ka rëndësi!

Sherbimet e Intermedia

Channel Manager + Room Management

Channel manager dhe room management eshte nje platforme e domosdoshme ne kete kohe, me rritjen e numrit te vizitoreve ne vendin tone.Rezervimi, programi i menaxhimit të pronave dhe kanaleve për të kursyer kohë dhe për të rritur ekspozimin dhe të ardhurat tuaja në internet...

Optimizime ne
Platforma

Nuk ka rendesi se ku njesia juaj akomoduese eshte listuar ne platformat online por optimizimi I tyre ka me peshen me te mashe. Performanca jep rezultatet dhe ajo vjen nga puna jone profesionale duke pare ne detaje cdo mungese...

Web
Development

Ne ditet e sotshme website eshte I domozdoshem per tu prezantuar ne tregun virtual dhe per tu gjendur nga te interesuarit qe jane ne kerkim te produktit apo sherbimit tuaj. Mund te zgjidhni dizajnin sipas deshires tuaj...

Support I dedikuar

Ne kohen e sotshme blerjet online jane bere rutine, pasi cdo sherbim si akomodim ne hotel , blerje bileash avioni apo cdo blerje tjeter kryhet nepermjet sistemit e-commerce te integruar nga banka...

Social Media

Marketingu online me ane te mediave sociale ju ndihmon te arrini me shpejt dhe me lehte te klientet aktuale dhe ata potenciale gjithashtu rrjetet sociale duke pasur nje numer te madh vizitoresh, po revolucianizojne menyren se si individet bashkeveprojne dhe ...

Domain dhe Hosting

Jeni duke kerkuar nje domain? InterMedia ju mundeson te blini domainin e preferuar te ne kohe reale (.al, .com.al, .com, .net, .info) etj.
Nese kerkoni host ne ofrojme host plan sipas kerkesave tuaja me parametra te ndryshme

Merrni rezervime direkte në internet nga cdo platformë.

Intermedia

Planet e Çmimeve web Zgjidhni Webin tuaj

Ne ditet e sotshme website eshte I domozdoshem per tu prezantuar ne tregun virtual dhe per tu gjendur nga te interesuarit qe jane ne kerkim te produktit apo sherbimit tuaj.

Slide Projektet tona Web. Kompania jone krijon website per biznese te kategorive te
ndryshme me cmim konkurues.

Mund te zgjidhni dizajnin sipas deshires tuaj.
Na kontaktoni!

Menaxhimi i rrjeteve sociale

1 Muaj

125 $ 99
 • Postime te personalizuara
 • 2-3 Postime ne jave
 • Koncepti vizual + Kontent
 • Story te Personalizuara
 • 2-3 Story ne jave
 • Koncepti Vizual + Kontent
Best

1 Muaj

180 $ 139
 • 4 Postime ne jave
 • Koncepti Vizual + Kontent
 • Story te personalizuara
 • 3 Story ne jave
 • 1 Video/Reels

1 Muaj

$ 189
 • 15-20 Foto profesionale te biznesit + Editim
 • 3-4 Postime ne jave
 • 2-3 Story ne jave
 • Koncepti vizual + kontent
 • 1 Reels 15-20 sek

Contacts

Keni pyetje ?

Ne jemi gati t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe të fillojmë projektin tuaj

  Projektet e Intermedia

  Me njohuritë në fushën e teknologjisë së informacionit është që të suportojmë industrinë e turizmit në Shqipëri duke ngritur vëmëndjen e tregut global në interesin e turizmit Shqiptarë.