Ne 100-fishojmë prezencën e hotelit tuaj

Eksploroni botën, mundësoni botën t'ju gjejë juve

Ne ndihmojme hotelet dhe njesite turistike nga konceptimi i prezences ne internet, deri tek integrimi me platforma prestigjoze si: Booking.com, Expedia.com, HRS.com, TripAdvisor.com, HotelBeds.com, HostelWorld.com, Sunhotels, Trivago.com, HotelsCombined.com etj.
Shërbimet tona ju siguron rritjen dhe zhvillimin e biznesit tuaj në treg.

Një eksperiencë 15 vjeçare e shoqëruar me një pasion për turizmin

Stafi ynë sigurohet qe klienti te perfitoje pikerisht ate qe i nevojitet, ne kohe rekord dhe shume sakte.

Learn more

Ne jemi nje staf I specializuar prej 15 vitesh ne industrinë e hoteleri turizmit dhe te ne do të gjeni sukses absolut në biznesin tuaj! Ne ju sjellim sukses në hotelin tuaj duke ju bere vizibel në të gjithë botën dhe bashkëpunime me firmat më prestigjoze si Booking.com, Expedia.com, Hrs.com, hotels.com, hotelopia.com, hotel.info, hotel.de, trivago.com, tripadvisor.com etj. Ne bashkepunojmë me shumë hotele prestigjoze dhe të gjithë janë shumë të kënaqur nga puna jonë. Vendimi i duhur sot krijon suksesin per te nesërmen.

Shërbimet që ne ofrojmë!

Faqe Zyrtare për Hotele dhe Apartamente pushimi

Foto Profesionale

Regjistrim në Kompanitë ONLINE

Trajnime në fushën e IT dhe Turizmit

Manaxhim të sistemeve online

Konsulencë në Fintech

Our Headquarters

Tirane:
Rruga Muhamet Deliu

Phone: +355 (0) 44522801
Email: info@intermedia.al

We'll do our best to get back to you within 6-8 working hours.